U14 – Putse vs Ganda Wit : 10 – 4

Voor ons een moeilijke wedstrijd. Putse is de te kloppen ploeg in onze reeks en zal zonder problemen ook eerste eindigen. Ze kennen een blits start en al snel kijken we tegen een achterstand aan. Slecht spelen we zeker niet maar we zijn onzeker in de passing, laten sommige ballen verloren gaan en we scoren […]

Ze kennen een blits start en al snel kijken we tegen een achterstand aan.
Slecht spelen we zeker niet maar we zijn onzeker in de passing, laten sommige ballen verloren gaan en we scoren moeilijk.
Toch komen we nog even terug in de wedstrijd en moet Putse wissels doorvoeren om weer een voorsprong uit te bouwen.
We lieten weer veel goede dingen zien en er was van iedereen 200% inzet !!
Dit willen we blijven zien.
De einduitslag lijkt zwaar maar voor ons is die niet belangrijk. Het belangrijkste is dat we mee gespeeld hebben en we ons helemaal gegeven hebben !!