Afspraken Garage

Beste leden, Tom heeft zich 2 avonden bezig gehouden met het uitmesten van de garage en ik ben dan vandaag halve dag bezig geweest met ballenrekken. Hierbij een overzicht van afspraken in de hoop dat zij ervoor zorgen dat onze garage wat proper blijft. Het losse materiaal palen links tegen de muur met daarvoor in de […]

Beste leden,

Het losse materiaal

• palen links tegen de muur met daarvoor in de 3 schijven de 3 scoreborden. Zet die even opzij als je paal moet nemen. We zoeken nog een andere oplossing voor de scoreborden
  • platen met pin: allemaal op een stapel voor de radiator. Op de bank kan je 4 hoog stapelen zonder dat ze omvallen en dan is het aantal platen op de grond beperkt.
  • manden: onder de installatie: ook hier kan je torentjes van 4 hoog maken in plaats van ze daar allemaal gewoon in het rond te gooien
  • puzzelpalen: de ronde horen in de bak die ervoor voorzien is, de andere liggen onder de bank
  • wedstrijdlinten: op de bank rechts in de garage
  • strafworppinnen en haken: in werkbak in de garage
  • materiaal voor de allerkleinsten: hoort allemaal rechts in de garage onder de installatie. Als je goed stapelt, kan alles heel mooi weggezet worden.
  • blauwe valbak: is voorzien voor de hordes
  • groene vuilbakken: zitten vol met versleten ballen: goed om mee te voetballen ed.
  • bakken met oranje deksel: 1 met loopladders en de andere met allemaal los materiaal.

Ballenrekken
Ik heb voor iedere ploeg een rij voorzien in 1 van de rekken.
Het is de bedoeling dat iedere rij op slot kan en de sleutel kan je dan afhalen aan de toog.
Aan de ballenkarren zal duidelijk uithangen hoeveel ballen je per ploeg hebt, in welke rij en welke sleutel daarvoor dient.
We proberen dit deze week allemaal in orde te brengen.

Als je naar het terrein gaat, neem je een ballennet mee met het aantal ballen dat je nodig hebt en na de training steek je je ballen opnieuw in het ballenrek, in de juiste rij, doe je die op slot en breng je de sleutel terug achter de toog.
Wil je voor jouw ploeg meer ballen, laat het dan weten. We zorgen ervoor dat die er dan zo snel mogelijk zijn.
Vandaag heb ik alle ballen in orde gezet maar aub als je tijdens het seizoen een platte bal hebt, neem dan de pomp en breng hem in orde.

• Kern: ABC: 21 ballen in de 2 bovenste rijen van het linkse ballenrek
  • Gewestelijken D en E: 10 ballen in rij 3 van het linkse ballenrek
  • U19: 9 ballen in rij 4 van het linkse ballenrek
  • U16: 9 ballen in rij 5 van het linkse ballenrek
  • U 14: 10 ballen in rij 6 van het linkse ballenrek
  • U 12: 16 ballen in rij 4 van het rechtse ballenrek
  • U10: 13 ballen in rij 5 van het rechtse ballenrek
  • U 8 en U6: 12 ballen nr 4 en 6 ballen nr 3 in rij 6 van het rechtse ballenrek.

Ik hoop dat iedereen zich wat aan de afspraken houdt en ik doe vooral een oproep bij de trainers om in de gaten te houden dat hun spelers alles op hun plaats terugzetten na de training.
Voor de allerkleinsten zou ik adviseren hen uit de garage te houden. Het is er nogal gevaarlijk.

Wil je nog extra materiaal, laat dit dan maar weten?
We bekijken dan wel wat we kunnen aankopen en wat niet.

Dominique van der Beken

Voorzitter K. Ganda K.C