Jeugdtoernooi

Op zaterdag 2 en 9 september 2017 organiseert Koninklijke Ganda Korfbalclub  de nationale jeugdcompetitiedagen korfbal voor de U16. Het betreft het nationale start tornooi voor alle Belgische jeugdkorfbalploegen U16.  Hieraan zullen een 20 tal jeugdploegen deelnemen. De ploegen willen aantreden in de eerste klasse en meedingen voor de titel Kampioen van België. Dit tornooi dat twee […]

link Ganda ,

Dit tornooi dat twee zaterdagen in beslag neemt, is van groot belang voor de deelnemende ploegen, vermits de eindrangschikking niet alleen beslist over al dan niet deelname aan de eerste klasse (er zijn slechts 16 plaatsen), maar ook over een al dan niet gunstige reeksindeling. De uiteindelijke competitie start op 16 september 2017 en leidt tot kampioen van België korfbal bij de U16.

Op dit starttornooi nemen 2 Gentse jeugdploegen deel : Ganda en Floriant.

Deze nationale jeugdcompetitiedagen gaan door op de terreinen van Koninklijke . Ganda Korfbalclub, Hogeweg 135, 9000 Gent, en telkens van 09u30 tot 17u00.

We gaan spannende wedstrijden tegemoet. Kom supporteren!!