Lid worden?

Als je lid wordt van Ganda, behoor je niet alleen tot een leuke, sportieve familie, maar ben je meteen lid van de Koninklijke Belgische Korfbalbond.Ben je jonger dan 19 jaar, dan kun je een maand lang gratis proberen. Geef je naam en geboortedatum op aan de jeugdverantwoordelijke. Dan ben je verzekerd en kun je aan […]

link Ganda

Als je lid wordt van Ganda, behoor je niet alleen tot een leuke, sportieve familie, maar ben je meteen lid van de Koninklijke Belgische Korfbalbond.Ben je jonger dan 19 jaar, dan kun je een maand lang gratis proberen. Geef je naam en geboortedatum op aan de jeugdverantwoordelijke. Dan ben je verzekerd en kun je aan sportieve activiteiten deelnemen.Heb je zin om te blijven korfballen? Je vult altijd een aanvraag affiliatie in. Vanaf de 10de verjaardag heb je ook een medisch attest. Je kunt de formulieren downloaden of vragen aan de jeugdverantwoordelijke. Geef een recente pasfoto mee voor op je spelerslicentie.Vanaf de 19de verjaardag ben je pas verzekerd als je je aansluit bij de club. Dat kan door een aanvraag affiliatie en een medisch attest te (laten) invullen. Geef een recente pasfoto mee voor op je spelerslicentie.Je lidgeld (januari-december) betaal je op rekening BE79 8906 3418 6233 van Ganda Korfbalclub. Vermeld je naam en je leeftijdscategorie. Kinderen kunnen lid worden vanaf 3 jaar.De ploegen zijn ingedeeld per leeftijd. U komt van Under. Speel je bij U10, dan ben je nog geen 10 jaar. Je kunt jeugdspeler blijven als je jonger bent dan 19 jaar. Nadien ga je naar de senioren als je competitie wilt spelen. Heb je geen zin in competitiesport, dan kun je ook recreatief spelen. Sluit je aan als adherent, dan kun je een taak op je nemen tijdens de wedstrijd, bijvoorbeeld als terreinverantwoordelijke.

Speelgelegenheid
€ 85 / seizoen
enthousiaste trainers
behulpzame begeleiders
training op vrijdag
wriemeldagen op zaterdag
Jeugdcompetitie
€ 95 / seizoen
gekwalificeerde trainers
gemotiveerde begeleiders
training op woensdag & vrijdag
wedstrijd op zaterdag of zondag
Gewestelijken
€ 105 / seizoen
vrijwillige trainers

trainen op vrijdag
wedstrijd op zondag

€ 120 / seizoen
professionele trainers
uitstekende begeleiders
training op woensdag & vrijdag
top wedstrijd op zondag

Word je lid in de tweede helft van het jaar, dan betaal je voor een half jaar.

Steunend lid
€ 35 / seizoen