Multimove voor kinderen

Multimove zet jonge kinderen in beweging! Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn […]

link Ganda ,

Multimove zet jonge kinderen in beweging!

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

Fien heeft cursus gevolgd en is Multimovebegeleider.  Daardoor kan er op Ganda officiële Multimove lessen doorgaan.

Momenteel kunnen deze lessen niet doorgaan wegens onbeschikbaarheid van Fien.

De kinderen kunnen echter terecht bij ons U6 ploegje, waar op dezelfde basis gewerkt wordt.

dribbelen
dribbelen
glijden
glijden
heffen & dragen
heffen & dragen
klimmen
klimmen
roteren
roteren
slaan
slaan
springen & landen
springen & landen
trappen
trappen
trekken & duwen
trekken & duwen
vangen & werpen
vangen & werpen
wandelen & lopen
wandelen & lopen
zwaaien
zwaaien
 Fien geeft Multimove aan kinderen van 3 tot en met 5 jaar.

Trainster u8 wriemel
Trainster Multimove