U14 – Rijko vs Ganda Wit : 4 – 4

Eerste competitiewedstrijd voor U14 Wit en direct een stevige tegenstander. Rijko gekend om hun sterke verdediging en druk op de aanvallers overal in het vak. Zonder onder de indruk te zijn van hun spel, komen we tot kansen en komen we zelfs 1-3 voor. We spelen een super goede wedstrijd waarin we vooral zeer verstandig […]

Eerste competitiewedstrijd voor U14 Wit en direct een stevige tegenstander.

We spelen een super goede wedstrijd waarin we vooral zeer verstandig spelen. Bijna geen foute passen en we spelen ook zeer geduldig.
En vooral zeer belangrijk : we spelen als 1 ploeg.

Rijko slaagt er wel in om iedere keer terug te komen in de wedstrijd en we eindigen dan ook met een gelijk spel.

Een mooi en verdiend resultaat voor beide ploegen.