Dagmar Buysse

  Dagmar Buysse is een jonge, dynamische firma met een familiaal karakter en een professionele structuur. Dankzij ons ervaren personeel hebben we heel wat vakmanschap te bieden. Momenteel werken we met een 80-tal mensen waaronder projectleiders, verkopers, loodgieters, vloerders, stukadoors, schrijnwerkers, elektriciens en een administratief team op kantoor. Ons bureel en magazijn zijn gevestigd in […]

link Ganda

Dagmar Buysse

 

Dagmar Buysse is een jonge, dynamische firma met een familiaal karakter en een professionele structuur. Dankzij ons ervaren personeel hebben we heel wat vakmanschap te bieden.

Momenteel werken we met een 80-tal mensen waaronder projectleiders, verkopers, loodgieters, vloerders, stukadoors, schrijnwerkers, elektriciens en een administratief team op kantoor.

Ons bureel en magazijn zijn gevestigd in de Oudebareelstraat te Gent. Onze toonzalen zijn gevestigd in Gent en Sint-Stevens-Woluwe.
Wij zijn dé badkamerspecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen.

Dagmar Buysse biedt u steeds een correcte, kwalitatieve service, een realistische planning en een gemotiveerd team. Wij maken voor u met genoegen een duidelijke, vrijblijvende prijsofferte.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij lichten u graag onze referenties en werkwijze toe.

 

  Oudebareelstraat 26, 9041 Oostakker (Gent)

  09 324 49 90

  [email protected]

  ma – do: 8u30 – 12u, 12u30 – 17u

  vr: 8u30 – 12, 12u30 – 15u

  https://www.dagmar-buysse.be

  https://www.facebook.com/dagmar.buysse

   https://www.pinterest.com/dbbadkamers