Pomodoré Pastabar • D’Oréarti Catering

Pomodoré Met Pomodoré willen we het verschil maken met alle andere pastarestaurants in Gent & omstreken. Daarom hebben we ervoor gekozen om enkel verse producten aan te bieden aan onze klanten. Alle sauzen zijn huisbereid, net als onze verse pasta. En om ons aanbod nog wat uitgebreider te maken hebben we ook elke dag verse […]

link Ganda

Pomodoré Pastabar • D'Oréarti Catering

Pomodoré

Met Pomodoré willen we het verschil maken met alle andere pastarestaurants in Gent & omstreken. Daarom hebben we ervoor gekozen om enkel verse producten aan te bieden aan onze klanten. Alle sauzen zijn huisbereid, net als onze verse pasta.

En om ons aanbod nog wat uitgebreider te maken hebben we ook elke dag verse salades, tapas en ravioli’s.

D’Oréarti

Met D’Oréarti bieden wij een complete traiteur & cateringservice voor alle mogelijke evenementen, op maat van uw budget. Wij staan steeds paraat om u meer informatie te geven omtrent uw vragen en wensen.

Twijfel je tussen een klassieker buffet of een trendy party met fingerfood? Een lunch, een BBQ of walking dinner?

Samen met u bekijken we welke formule het best aansluit bij uw evenement en zorgen we voor buitengewoon culinair genot! Of u nu het feest thuis houdt of liever op een andere locatie, wij zoeken graag samen met u naar de gepaste setting. Ook willen we instaan, voor de aankleding van de locatie, van meubilair, verwarming en verlichting tot glazen en bestek, de wijnkeuze en de bediening.

 

  Kasteellaan 487, 9000 GENT (Dampoort)

  0473 26 28 14

  ma – vrij: 12u – 14u en 17u30 – 21u

  zat: 18u – 21u30

  http://www.pomodore.gent

  https://www.facebook.com/pastabar.pomodore/