U14 – Anderlecht vs Ganda Blauw: 7 – 2

Eerste competitiewedstrijd voor U14 Blauw tegen een ongekende tegenstander voor ons. We starten zeer moeilijk vooral omdat het onze eerste wedstrijd is, het de eerste keer is dat we samen spelen, en Anderlecht vooral ook fysiek een pak sterker is. Wat we zeker meenemen van deze wedstrijd is dat we de 2de helft winnen met […]

Wat we zeker meenemen van deze wedstrijd is dat we de 2de helft winnen met 1 – 2 !!
Iedereen had goed opgepakt wat we in de rust trachtten bij de sturen en het ging een pak beter.
Heel positief dus !

Als we zo blijven werken, gaan we nog goede wedstrijden spelen. En kunnen we het bij ons thuis Anderlecht nog wat moeilijker maken.