U14 – Ganda Blauw vs ASKC B: 6 – 6

Tweede competitiewedstrijd voor U14 Blauw. Onze eerste helft verliep zeer moeilijk en dit vooral omdat we zelf niet met zijn allen aanwezig zijn. Maar ondanks dat, houden we gelijke trend met onze tegenstander en werken we onze kansen wel af. Na de rust speelden we veel beter en kregen we een pak betere kansen maar […]

Tweede competitiewedstrijd voor U14 Blauw.

Na de rust speelden we veel beter en kregen we een pak betere kansen maar hier en daar liet de afwerking het wat afweten.
ASKC houdt altijd gelijke trend met ons en dit resulteerde dan ook in een terecht gelijkspel.
Het is zeker een ploeg waar we kunnen tegen winnen als we een volledige wedstrijd aanwezig zijn.

We hebben heel wat goede dingen laten zien waar we verder moeten aan werken en dan komt het zeker goed !!