U14 – Ganda Wit vs Kwik (Bekerwedstrijd) : 7 – 12

Bekerwedstrijd woensdagavond op Ganda met heel wat supporters om ons aan te moedigen. We missen onze start compleet en dit omdat we gewoon veel te veel onder de indruk zijn van Kwik. Ze zijn zeker niet beter dan ons maar we hebben het moeilijk met de omstandigheden, zeker in de eerste helft. De ruststand zegt […]

De ruststand zegt genoeg: 2 tegen 8
Na de rust herpakken we ons volledig en doen we het veel beter.
We brengen goede aanvallen, we verdedigen beter. Kortom we zagen heel wat goede dingen.
Dit resulteert dan ook in een super uitslag in de 2de helft. We spelen 5 tegen 5 gelijk en dit verdienden we ook.

We konden wel de kloof die er al was bij de rust niet meer dichten maar wat we lieten zien in de 2de helft was heel goed en daar moeten we blijven aan werken !