U14 – Ganda Wit vs Vobako B: 9 -10

We nemen een blits start en komen al heel snel 5 tegen 1 voor. We brengen mooie aanvallen en verdedigen heel sterk. Vobako krijgt dan in de loop van de wedstrijd meer vat op ons en vecht zich wel terug in de wedstrijd en we gaan rusten met 6 tegen 4. De 2de helft gaat […]

De 2de helft gaat het heel wat moeilijker voor ons. We moeten zoeken naar elkaar, hebben het moeilijk dat de betere verdediging van Vobako en we brengen ons zelf in de problemen.
Vobako werkt dan zijn kansen heel goed af en winnen uiteindelijk de wedstrijd met 9 tegen 10.

Ik ben ervan overtuigd dat we zeker kunnen winnen tegen Vobako als we er de volle 50 minuten tegen aan gaan.

Hard blijven trainen is de boodschap !!!